10/12/11

Σε Οινόφυτα, Δήλεσι, Άγιο Θωμά...


Πολιτική περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Κεντρικής Διοικήσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μαζί με στελέχη της τοπικής οργανώσεως Ευβοίας-Βoιωτίας, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Πρώτος σταθμός τα Οινόφυτα, όπου ακούσαμε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και συναντήσαμε θερμή συμπαράσταση από απλούς πολίτες. Ακούσαμε για τα κλειστά εργοστάσια και τις βιοτεχνίες, που έχουν γίνει άντρα εγκληματικότητος. Ακούσαμε για τα μαγαζιά που κλείνουν, για την ανεργία και τους λαθρομετανάστες. Μετά επισκεφθήκαμε το Δήλεσι, όπου συναντηθήκαμε με επώνυμους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής, δώσαμε τα χέρια και μας υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν το σκληρό αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έχουν καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται με την συνωμοσία σιωπής καναλιών, εφημερίδων και πολιτικού κατεστημένου. Στην συνέχεια, στο χωριό Άγιος Θωμάς, έγινε συνεστίαση, στην διάρκεια της οποίας μίλησε και ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. 


Ανάμεσά μας νέοι αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, εργάτες. Όλοι τους αποφασισμένοι να δώσουν μαζί μας τον εθνικό αγώνα. Πήγαμε για να τους δώσουμε θάρρος και πήραμε θάρρος απ’ αυτούς και την βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα του Αγώνα μας θα είναι νικηφόρο και οι προσπάθειες των ξεχωριστών Ανδρών και Γυναικών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποδώσουν καρπούς!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ