14/11/11

"ΕΘΝΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΠΑΤΡΙΔΑ"


Παρατηρούμε ότι τους δύο τελευταίους μήνες οι πολιτικοί της βουλής συχνά πυκνά αναφέρονται σε λέξεις ή έννοιες όπως Έθνος, Ελλάδα, Ελληνισμός, Πατρίδα. Λέξεις και έννοιες που, μέχρι πολύ πρόσφατα, όποιος τις χρησιμοποιούσε -και πολύ περισσότερο τις ΕΝΝΟΟΥΣΕ- εχαρακτηρίζετο ως εθνικιστής, επικίνδυνος ή γραφικός.

Με αφορμή αυτό, επισημαίνω ότι δεν δικαιούσθε, κύριοι της Βουλής, να ομιλείτε γι' αυτές τις έννοιες.

Και δεν το δικαιούσθε, κύριε Παπανδρέου και εσείς όπως και οι γύρω σας, διότι κατ' ομολογίαν σας είστε φανατικός οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία από μόνη της αποτελεί βασικό εχθρό κάθε έθνους του πλανήτη.

Και δεν το δικαιούσθε, κύριε Καρατζαφέρη και κύριοι των κομμάτων της συγκυβέρνησης, διότι ψηφίσατε την μνημονιακή πολιτική, η οποία εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Και δεν το δικαιούσθε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και κύριοι του ΠΑΣΟΚ και κύριοι της Αριστεράς, διότι με την πολιτική σας επιτρέψατε να εγκατασταθούν εδώ εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι εγκληματούν, λεηλατούν, βυσσωδομούν, νοσούν και εν γένει ρυπαίνουν με την παρουσία τους την γη των προγόνων μας.

Και δεν το δικαιούσθε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και κύριοι του ΠΑΣΟΚ, διότι στα σχολεία μας επιβάλλατε βιβλία (ή cd...) που διαστρεβλώνουν την ιστορία του Ελληνικού Έθνους, που μιλάνε για παράδειγμα για ..."συνωστισμό" στην Σμύρνη.

Και δεν το δικαιούσθε, ΟΛΟΙ ΣΑΣ κύριοι της Βουλής, διότι δεν ενθυμούμαι να τιμήσατε ποτέ με τις πράξεις σας, δεν ενθυμούμαι ούτε καν την παρουσία σας, σε μια τελετή μνήμης για τα Ίμια που προδώσατε, για το Μολών Λαβέ των Θερμοπυλών, για το ΟΧΙ της Πίνδου, για τον Μέγα Αλέξανδρο της Μακεδονίας μας. Αντιθέτως, συχνά πυκνά παρευρίσκεστε σε συνεστιάσεις της λέσχης Bilderberg, σε εβραϊκά λόμπι ή σε συνέδρια των παγκόσμιων τοκογλύφων, των παγκόσμιων εξουσιαστών. Προφανώς, αυτοί έχουν μεγαλύτερη αξία για εσάς από τους νεκρούς των Ιμίων, από τους πεσόντες των Θερμοπυλών, από τους μαχητές της Γραμμής Μεταξά.

Για όλα αυτά και για πολύ περισσότερα, καλό θα ήταν να πάψετε να χρησιμοποιείτε και πολύ περισσότερο να ασχολείστε με οτιδήποτε αφορά το ΕΘΝΟΣ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ασχοληθείτε ακαδημαϊκά με όσα πραγματικά σας ενδιαφέρουν, με την διάσωση των τραπεζικών ομολόγων, του τραπεζικού συστήματος και του ευρώ και, αφού διατείνεστε ότι είστε και ...οικολόγοι, ασχοληθείτε καλύτερα με την διάσωση της γαρίδας, της μαρίδας, της ακρίδας και της πεταλούδας του Αμαζονίου και αφήστε το Έθνος και την Πατρίδα σ' αυτούς που τα νοιάζονται, στους "επικίνδυνους" (για εσάς ναι, για το Έθνος όχι) τους Εθνικιστές.

Ευάγγελος Μ.
Μέλος Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Εύβοιας-Βοιωτίας