6/6/11

Έκλεισε το ΙΚΑ Ορχομενού!


Όταν "λεφτά υπάρχουν" για επιδόματα πάσης φύσεως στους λαθρομετανάστες, για δημιουργία "κέντρων υποδοχής", για "πολυπολιτισμικά" σεμινάρια, για πολυτελείς σπατάλες των πολιτικών γραφείων υπουργών, για ταξίδια σε ακριβά θέρετρα και γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια της Ευρώπης... ΔΕΝ υπάρχουν για την διατήρηση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ της περιοχής του Ορχομενου!

Σε μια περιοχή όπου εξυπηρετούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι τόσο από τις Βιοτεχνίες που υπάρχουν στον Καλλικρατικό Δήμο, όσο και τους εργαζόμενους μίας από τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες της χώρας, της Λάρκο, συν τους εκατοντάδες συνταξιούχους, οι οποίοι με τις περικοπές των συντάξεών τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μπορούν να πληρώνουν εισιτήρια για να επισκέπτονται άλλα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Σημειώνεται ότι τα πάγια έξοδα λειτουργίας του υποκαταστήματος είναι ευτελούς ποσού (μόλις 4.000 ευρώ το χρόνο) για το κοινωνικό του έργο - σε αντίθεση με τα έξοδα των βουλευτών και το δικό τους έργο.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΙΚΑ ίδρυσε ο "φασίστας δικτάτορας" Ιωάννης Μεταξάς και καταστρέφεται συστηματικά από τις "δημοκρατικές" κυβερνήσεις. Τη δε χαριστική βολή δίνει το "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ... Έχουμε ένα κράτος που ενεργεί εναντίον του Έθνους που το δημιούργησε, ένα εχθρικό προς τους Έλληνες κράτος. Στηρίξτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο τόπος! Για να μπορέσει ο Έλληνας να νιώσει κυρίαρχος στην πατρίδα του, προστατευόμενος και ασφαλής.