17/8/15

Ν. Μίχος στη Χαλκίδα: "Συνεχίζουμε αλύγιστοι τον αγώνα μέχρι τη Νίκη!"


Χθες Κυριακή 16/8, γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας για την ομιλία του συναγωνιστή βουλευτή Νίκου Μίχου. Ήταν η πρώτη φορά που ο συναγωνιστής είχε την δυνατότητα να επισκεφθεί το νομό εκλογής του, μετά από σχεδόν 14 μήνες σε κατ' οίκον περιορισμό.


Υπενθυμίζεται ότι ο συναγωνιστής Μίχος επανεκλέγη τον Ιανουάριο βουλευτής Ευβοίας, χωρίς να του επιτραπεί ούτε να ψηφίσει! Οι τότε συνυποψήφιοί του βρίσκονταν μεταξύ των συναγωνιστών που τον υποδέχτηκαν και τον συνεχάρηκαν. Η συγκίνηση της επανένωσης δυνάμωσε ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό φρόνημα όλων και ο αποφασιστικός λόγος του διωκόμενου συναγωνιστή έδειξε το αλύγιστο πνεύμα των Χρυσαυγιτών. Μετά την αναλυτική ενημέρωση για την κοινοβουλευτική παρωδία της ψήφισης των μνημονιακών νομοσχεδίων και τις επιπτώσεις τους, που ο λαός μας θα συνειδητοποιήσει στο άμεσο μέλλον, ο συναγωνιστής Μίχος πέρασε στον σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας. 


Η ομιλία εξελίχθηκε γρήγορα σε συζήτηση για τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς, με τους παριστάμενους να συμμετέχουν με απανωτές ερωτήσεις και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Προγραμματίστηκε εντατικοποίηση των ενημερωτικών δράσεων και περιοδεία του συναγωνιστή Μίχου σε όλο το νομό, στο προσεχές διάστημα. 

Οι Εθνικιστές είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας των Ελλήνων. 
Και η πρώτη γραμμή αντεπίθεσης!

Τ.Ο. Ευβοίας