21/11/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Με αφορμή δημοσιεύματα και –κυρίως- καταγγελίες πολιτών, για έντονη δραστηριότητα στο νομό Ευβοίας ατόμου που παρουσιάζεται ως «υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής» και συλλέγει στοιχεία ψηφοφόρων μας, δόθηκε εντολή από την  ηγεσία του Κινήματος να ανακοινωθεί παντοιοτρόπως ότι ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.


Ο πολιτικός αγώνας που διεξάγουμε υπό τόσο αντίξοες συνθήκες, διώξεις, δικαστική διαδικασία, επιθέσεις, δολοφονημένους συναγωνιστές, είναι αγώνας ιδεολογικός και έντιμος, με μοναδικό μέλημά του το καλό του λαού μας και της πατρίδας. Απέχει από τον διαγκωνισμό προσώπων και ομάδων που υφίσταται παραδοσιακά και συμφεροντολογικά στα αστικά κόμματα. Οιαδήποτε παλαιοκομματική συμπεριφορά έχει στόχο την ανάδειξη υποψηφίων πολιτευτών, θεωρείται άθλια αντιδεοντολογική μέθοδος, που πλήττει τη συνοχή του Κινήματος προς ιδίον όφελος, και απάδει στην ιδιότητα του Εθνικιστή.

Οι υποψήφιοι του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ορίζονται μετά την επίσημη αναγγελία εκλογών και γνωστοποιούνται στο κοινό με σχετική ανακοίνωση του κόμματος – και μόνο. Ως εκ τούτου, διαψεύδεται κάθε δημοσίευμα σχετικά με «πληροφορίες υποψηφιότητας» και συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι προς οιονδήποτε αυτοπαρουσίαζεται ως «υποψήφιος της Χρυσής Αυγής».    

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τοπική Οργάνωση Ευβοίας