18/7/13

Πυρήνας Λιβαδειάς: Ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου


Ομιλία έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Ιουλίου, στα πλαίσια των ιδεολογικών δραστηριοτήτων του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς. Η ομιλία είχε θέμα τον «Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή». Αναλύθηκε το πολύπτυχο του πολιτικού αγώνα του Κινήματος και επισημάνθηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα δοθεί ο αγώνας αυτός, τόσο εις ότι αφορά την στάση των Πολιτικών Στρατιωτών όσο και εις ότι έχει να κάνει με τις προσδοκώμενες μεθοδεύσεις του Καθεστώτος των διεφθαρμένων.
Ιδιαιτέρως τονίστηκε το γεγονός ότι το πολύμορφο και τιτάνιο του ιδεολογικού πολέμου απαιτεί την κυριαρχία πνεύματος ενότητας, πειθαρχίας και αυτοθυσίας, στις τάξεις των εθνικών αγωνιστών, ενώ δόθηκε έμφαση στην καταγραφή των κύριων μέχρι τούδε, χαρακτηριστικών της μαύρης προπαγάνδας του Καθεστώτος εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τέλος, διατρανώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η ατσάλινη θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών για τη συνέχιση του αγώνα, παρά τις όποιες αντιξοότητες και εμπόδια προκύψουν, μέχρι την Τελική Νίκη του Κινήματος.

Στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος παράλληλα, μέλη του Πυρήνα επισκέφθηκαν και παρέδωσαν τρόφιμα σε ελληνικές οικογένειες, οι οποίες βιώνουν την αναλγησία και την καθολική αδιαφορία του υφιστάμενου ψευδοκοινωνικού Κράτους. Τα χαμόγελα των οικογενειών για την αλληλεγγύη του Πυρήνα προς αυτές, αποτελούν την καλύτερη ανταμοιβή για τις κοινωνικές δράσεις του Πυρήνα Λιβαδειάς. Διότι στην πράξη αποδεικνύουμε πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος! 

Πυρήνας Λιβαδειάς